>>>

 

Kardos Antal +36302225498

kardos.antal@coolminers.hu

Bozsik Patrik

ének, sampler

Kezdetben rockzenén érlelték hangját, majd folyamatosan bővült az a műfaji határvonal amiben otthon érzi magát. Az impulzív funk, pop és latin dalok mellett a pörgős rap szövegek és a mai modern electro dance stílus is a kedvencei közé tartoznak.

 

1998-ban a kereskedelmi TV csatornáknál akkoriban újdonságnak számító első énekes tehetségkutatóban a döntőig jutott és különdíjat kapott olyan pályatársakkal mint Dolhai Attila, Pély Barna, Fedor Kyra, Keszthelyi Virág. A TV2 "Kifutó" című műsora és a ma már hihetetlennek tűnő közel 1,5 milliós nézettség sok új lehetőséget hozott számára.

 

A Rock és Musical Színházban több címszerep között a Jézus Krisztus Szupersztár Júdásaként is megmutatkozott és a hazai musical színjátszás ikonjaival és feltörekvő alakjaival játszhatott egy színpadon (Sasvári Sándor, Makrai Pál, Nagy Anikó, Csonka András, Feke Pál, Nagy Sanyi, Vágó Zsuzsi, Serbán Attila).

 

A hazai popszakma rengeteg előadójával dolgozott  stadionos koncerteken és TV-s produkciókban egyaránt:

- Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra

- Charlie

- Tóth Vera

- Gájer Bálint

- Tóth Gabi

- Pál Dénes

- Cserpes Laura

- Vastag Csaba

- Kovács Kati

- Omega

- Somló Tamás

- Csepregi Éva & Végvári Ádám...

 

2000-ben Full House néven kezdett zakatolni egy budapesti klubbanda ahol Kardos "Muki" volt a billentyűs a Cool Miners nevű csapatába pedig kellett egy beugró énekes...

 

Énekelt a Fiesta zenekar fellépésein, hazai reklámfilmekben és rajzfilmsorozatok főcímdalaiban is.

 

A Bajai Fiatalok Színházának nyári táboraiban oktatja éneklésre a legfiatalabb generációt.

 

Alapítótagja és névadója volt az egyik legsikeresebb magyarországi tribute zenekarnak (Iron Maidnem).

 

Újabban pedig The Polisting néven alkotott formációt, hogy a világhíres brit trió és frontemberük leghíresebb dalaival csapjanak zajt a színpadokon.

Bozsik Patrik ének, sampler