>>>

 

Kardos Antal +36302225498

kardos.antal@coolminers.hu

Dráb Károly

basszusgitár

Mogyoródi fiatalként az első Hungaroringi Forma-1-es futamok benzingőze mellett a zenét is korán letüdőzte. Egészen a legmélyebb rétegekig jutott így maradt a kezében a basszusgitár egészen a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz tanszakának diplomaszerzéséig. Később a klasszikus gitárra is ráfanyalodott, billentyűs hangszeres képességeit pedig templomi orgonán is volt szerencséje kamatoztatni.

 

Sok éven keresztül a budapesti In Team zenekar végeláthatatlan bulijain edződött játéka pop/disco/rock dalokon. A formációval a Neoton Família két oszlopos tagját Csepregi Évát és Végvári Ádámot is számos rendezvényen és koncerten kísérték. Gergely Róbert élő fellépésein is ők töltötték meg élettel a színpadot.

 

A bulikon túl a zeneoktatásban éli hivatásszerűen mindennapjait.

 

Jazz ismeretei mellett szinte mindenféle stílusban kipróbálhatta magát a múltban. A bluestól a szórakoztató könnyed muzsikákon keresztül egészen a hangosabb rockzenékig:

 

- Gerendás Péter

- Kovács Kati

- Paid Holiday

- Kánaán

- Berényi Group

- Test Jazz Group

- Commers

 

2012-ben kellett pótolnia az akkoriban külföldi szerződés által elszólított kollégáját. Eleinte vonakodott... de néhány közösen elfogyasztott finom sör után a maradás mellett döntött...

Dráb Károly basszusgitár