Fogyás házasság. Fogyni házasság előtt

Mérséklődött a természetes fogyás, kétszer annyi házasságkötés | Világgazdaság

fogyás házasság

A közleményben kifejtették, januárban gyermek született, ami jelentősen, újszülöttel több, mint első hónapjában, ez a legmagasabb januári érték óta. A teljes termékenységi arányszám fogyás házasság nőre számított becsült havi értéke 1,60 volt az előző év azonos időszakára számított 1,hez képest. Hozzátették, 11 ember vesztette életét, ami számottevően, tal kevesebb az egy évvel korábbinál.

fogyás házasság

A nagymértékű csökkenés hátterében az állhat, hogy tavaly januárban kiugróan magas volt a halálozások száma a tetőző influenzajárvány miatt — áll a közleményben. Fotó: AFP A házasságkötések száma nagymértékben emelkedett: pár lépett frigyre, ami majdnem kétszer, vel több a A fogyás házasság Mint írták, ezer lakosra 9,7 élveszületés és 14 halálozás jutott.

fogyás házasság

Az előbbi 0,9 ezrelékponttal magasabb, az utóbbi 2,8 ezrelékponttal alacsonyabb volt, mint azonos hónapjában. Ennek eredményeként a természetes fogyás a Hozzátették, első hónapjában ezer élveszületésre 2,9 csecsemőhalálozás jutott, ami 0,9 ezrelékponttal kevesebb az előző év azonos havi értékénél. A házasságkötési arányszám 3,5 ezrelék volt, 1,7 ezrelékponttal nagyobb, mint Ön mit gondol erről?

fogyás házasság

Mondja el véleményét!

Lehet, hogy érdekel