Fogyás sprintelés

fogyás sprintelés

fogyás sprintelés

Pörgesd fel az iramot, és vele együtt a szálkásítás folyamatát! Kérdés: A sprintelés jobban szálkásít, mint a sima kardió?

fogyás sprintelés

Válasz: Láttál már olyan sprintert, aki ne lett volna a végletekig szálkás és szikár? A sprint az egyik legjobb fajta kardióedzés, aminek a zsírégetéskor hasznát veheted.

A LEGJOBB EDZÉS ZSÍRÉGETÉSHEZ

Ez ugyanis egyike azon kondicionáló edzésformáknak, amelyekkel rövid idő alatt tonnányi zsírt égethetsz el. A hosszan, egyenletes tempóban végzett kardió helyett sprintelj 30 percig, hogy feleannyi idő alatt legalább ugyanannyi ha nem több kalóriát használhass fel.

fogyás sprintelés

A sprint egyik legfőbb előnye, hogy az edzés után jelentősen megemelkedik az oxigénfelvétel, azaz jóval a fogyás sprintelés végeztével is folytatódik a zsírégetés folyamata.

Tudományos kutatások is kimutatták, hogy ennek a hatásnak az előnyeit sokkal inkább kiélvezheted az akár rövidebb, de magasabb intenzitású kardióedzések fogyás sprintelés, mint amikor egyenletes, tartós terheléssel élsz.

Zsírégető hatása mellett a sprint segít a tiszta izomtömeg megszerzésében és megtartásában is, mivel serkenti a növekedési hormonok termelődését, és különösen célzottan terheli a gyors összehúzódású izomrostokat.

fogyás sprintelés

Mindemellett növeli a rugalmasságot és javítja fogyás sprintelés kondíciód, és arányaiban mindenképpen időt és pénzt spórolhatsz meg vele a teremben töltött órák kiegészítő alternatívájaként. Az alábbiakban Obi Obadike sprintedzését mutatjuk be.

Heti három alkalommal végezve, az edzésnapok között legalább egy nap pihenőt tartva néhány héten belül látványos eredményt fogsz tapasztalni.

  • Ha szeretnél gyorsan és hatékonyan zsírt égetni, akkor kezdj el sprintelni!
  • Tipp: Fuss kevesebbet a több fogyásért - coolminers.hu
  • Kilenc tipp ahhoz, hogy miképpen égethet több zsírt futás közben!

A startvonalhoz való visszasétálás a pihenőidő.

Lehet, hogy érdekel