>>>

 

Kardos Antal +36302225498

kardos.antal@coolminers.hu

HÍREK

CEU SPRING BALL

 

A tavasz zenekarunknál évek óta egyet jelent a Közép Európai Egyetem hatalmas bulijával. A helyszín idén is a már jól bevált  Európa hajó volt,  ami széltében-hosszában egy nagy színes úszó táncparketté válik immár sokadik alkalommal. Az idei évben főként Latin dalokkal forrósítottuk fel a hangulatot megelőlegezve a fülledt nyári esték közeledtét. A világ minden tájáról érkezett hallgatók közel 1000 fős részvétellel tombolták végig a Cool Miners ütős zenei programját. Az itt található videóban az éjszaka rövidített lenyomata látható.

 

 

2014.12.04.

ZSÓFI ÉS DR. ALBAN

 

Csodaszép énekesnőnk újra egy világsztár oldalán látható. A magyar DJ Dynamic által megálmodott Everybody Singing dalhoz a 90-es évek egyik legnépszerűbb Dance slágereit produkáló Dr. Alban-t nyerték meg közreműködőnek. A jellegzetes orgánumú rappelés mellé Farkas Zsófi álmodott nemzetközi vizeken is helyt álló vokális szólamokat. A dal premiere élőben zajlott a nyári fesztiválközönség tombolása mellett, ami a mellékelt videóklipben is tetten érhető.

 

 

2014.12.02.

RÉGI COOL MINERS.HU

 

Elbúcsúztunk a hosszú évekig regnáló weboldaltól. Rengetegen találtak ránk az évek során általa. Számtalan őrületes buli és sok-sok kellemes élmény született a működése alatt. Az új site reméljük legalább ugyanennyire sikeres lesz és további bizonyítékként szolgál arra nézve, hogy a Cool Miners Magyarországon az egyik legjobb választás ha őrületesen jó élőzenés party-ra készülsz!

 

 

2014.09.20.