Karcsúsítson németül. Szavak átvilágítástól rendszerváltásig

karcsúsítás németül • Magyar-német szótár | Magyar Német Online

Droppol Jelentősen lecsökken az FPS értéke. Lag Játékban a  kép  szaggatása — Amikor a frame rate meghaladja a frissítési frekvenciát, a GPU-nak vissza kell tartania képkockákat, ami a késleltetést  lag  növeli.

karcsúsítson németül

A Hz-es vagy ennél nagyobb frissítési frekvenciák mellett ennek csökken a jelentősége. Stuttering Azonban a frame rate éppen csökken, a GPU még nem tudja küldeni a következő kockát, amikor lecsökkent szótár adott kocka kirajzolása már befejeződött.

A GPU-nak valamit küldenie kell, ezért ugyanazt az adott kockát küldi még egyszer esetleg többször — a monitor tehát kétszer vagy többször rajzolja ugyanazt a képkockát.

karcsúsítson németül

Ez a kép akadozásához, a mozgás egyenetlenségéhez lecsökkent szótár. Tearing GPU az egymás utáni képkockákat az elkészülés változó ütemében küldi ki a monitornak. Ha pl.

karcsúsítson németül

A következmény az ún. VESA korábbi Adaptive-Sync szabvány Adaptív szinkron, a monitor teljes frissítési ciklusának dinamikus változtatása a változó frame rate ütemében. Windows 10 háttérében futó programok Egyes windowsos programok a háttérben futva várnak futtatásraakkor is, amikor nem használjuk őket, s ezzel feleslegesen foglalják le az az erőforrásokat, laptopok esetében pedig még az akkumulátor-üzemidőt is csökkentik.

Németül egyszerűen 1

Törekedjünk karcsúsítson németül figyeljünk arra, hogy minél kevesebb program fusson a háttérben és a win-t  takarítsuk ki. Legcélszerűbb megoldás erre pl.

karcsúsítson németül

Lehet, hogy érdekel