Életvonal fogyás

életvonal fogyás

Az európai tenyérelemzés három fővonalat és tizenegy mellékvonalat ismer, amit különböző csoportokba sorol.

Írta: Rosta Erzsébet Közzétéve itt: A tenyér vonalai Az életvonal, mely a tenyér legfontosabb vonala, a hüvelykujjat veszi körül. Az ideális életvonal szabályosan hosszú, szépen ívelt, egyenletesen sima, töretlen, a Vénusz-domb tövében húzódik. Az ön- és a fajfenntartást jelképezi, mert életvonal fogyás a vonalon a Vénusz és a Mars erői találkoznak. Az életvonal minőségéből a vitalitás mértékére, a fizikai erőnlétre, a szervezet egészséges vagy megbetegedett állapotára következtethetünk.

A három fővonal a következő: élet- fej- és életvonal fogyás. A keleti tenyérolvasás lényegesen kevesebb vonalat vizsgál, részben e miatt, részben a különböző tenyérelemzési módszerek miatt, nincsen egységes álláspont a kisebb vonalak értelmezésében, míg a három fővonalat mindenki nagyjából egységesen értékeli.

Az életvonal Az életvonal Rendszerint a hüvelyk és a mutató ujj Jupiter-ujj között indul, onnan ereszkedik le körülölelve a Vénusz-dombot.

 • Lorraine kelly fogyás bikini
 • Hogyan lehet elveszíteni a hasi zsír gyógynövényeket
 • Tvxq changmin fogyás
 • Ezt jelenti az M betű a tenyereden, segítek megfejteni! - szupertanácsok
 • Rosta Erzsébet: Kínai kézdiagnosztika
 • Nézz a tenyeredbe és megmondjuk milyen lesz életed hátralevő része!
 • Ha ez a vonal erős, akkor szolidáris vagy, és nagyon jó a kapcsolatod a családoddal.

Ez kezünk legfontosabb vonala, mivel megmutatja életerőnket és életkedvünket, hangulati hajlamainkat, betegségeket, baleseteket és a jelentősebb változásokat. Ideális esetben egyenletesen fut le, sima, egységes mélységű, egészséges színű és szépen ívelt.

életvonal fogyás

Általános tévhit, hogy a rövid életvonal rövid, a hosszú pedig egészséges, hosszú életet jelent. Ezt csak a többi fontos szempont figyelembe vétele után lehet megállapítani, hiszen a hosszúságon kívül életvonal fogyás a vonal színe, íve, a rajta található elágazások, szigetek, belőle kiinduló vonalak mennyisége és milyensége.

 1. Nem fogyhatok el
 2. Webmd legjobb fogyás kiegészítők

Ha a vonal szélesen ívelt, az életigenlést pozitív hozzáállást és egészséges szexualitást jelent. Ha meredeken halad lefelé, akkor az illető magának való, csendes, félénk, szexualitása unalmas, hiányzik belőle a kedvesség, fagyos természetű.

életvonal fogyás

Rövid, nem domináns életvonal, ami néhol szaggatott lehet, gyenge kondíciót, ideges hajlamot jelent. Ha az életvonal hirtelen megszakad, jelölheti az egészségügyi állapot hirtelen romlását, esetleg balesetet.

A FACEBOOK-on is ott vagyunk!

Ha a vonal fokozatosan elvékonyodik az illető életereje is fogyni fog élete végén, ha viszont erősödik vitalitása is egyre nő. A hullámzó életvonal egészségügyi zavarokat jelöl, a szakaszos gyakori betegségeket, gyenge egészséget.

életvonal fogyás

Ha a vonal mély és világos színű, jól működő vérkeringésre enged következetni, jó immunrendszer, ellenálló szervezet. Képes nagy fizikai teljesítményre, jelentős izomerővel van megáldva.

A széles és mély életvonal, megmutatja, hogy az illető hamar megbetegszik, érzékeny típus, apróságokon idegesíti fel magát. Emészti és bántja önmagát, ezért nem bírja el a rendszeres fizikai terhelést, még kis mértékben sem.

 • 25 font fogyás történetek
 • A fogyás megállíthatja-e az alvási apnoét
 • Éget-e zsírokat
 • Étrend-kiegészítő Kolosztrum Lipid Immunrendszer Ár, életvonal, márka, kolosztrum png | PNGEgg
 • A tenyér vonalainak jelentése | nlc
 • Achirit ezotéria - Lélekfutamok: A tenyér vonalai - 1. rész: Az életvonal
 • Nézz a tenyeredbe és megmondjuk milyen lesz életed hátralevő része!

A finom vonalakból álló életvonal elővigyázatos tulajdonost mutat, érzékeny idegrendszerrel, óvatoskodó hajlammal. Az egymásba láncszerűen kapcsolódó vonalak súlyos egészségügyi gondokra mutatnak. Előfordul, - bár igen ritka - hogy az életvonal hiányzik, ebben az esetben olyan személlyel állunk szemben, akiből az életkedv és az örömre való képesség minden formája hiányzik.

PNG kulcsszavak

A fent leírtak érdekességek és felsorolás jellegűek. A kéz tanulmányozása bonyolult és összetett feladat, évekig tartó tanulás és nagy rutin kell elsajátításához.

Öszszetett és sokoldalú mozgásképessége révén megannyi dolog elvégzésére, sokrétű információ kifejezésére képes.

Mindenkit óva életvonal fogyás attól, hogy a leírtak alapján messzemenő következtetést vonjon le saját magáról vagy környezetéről. Ha pontos elemzést szeretnénk kapni, feltétlenül forduljunk szakértőhöz.

Ez a pár sor csupán bepillantást enged a életvonal fogyás sokszínű világába, megmutatva, hogy tenyerünk sokkal többet rejt, mint gondolnánk. A cikket írta és a téma szakértője:  Fejérvári Laura,  okleveles tenyérelemző Kapcsolódó cikkek:.

Lehet, hogy érdekel