Shakira fogyás

shakira fogyás

shakira fogyás

Írta: Balogh Mia Képzeld el Shakirát nem szőkén. Nem shakira fogyás Akkor megmutatjuk új frizuráját! Az Instagram egy érdekes hely.

Zumba duciknak Timivel nih egészséges fogyás

Mi is itt láttuk, hogy Shakira új hajszínre váltott: ikonikus szőke fürtjei helyett most éppen vörös. Hát, mi is. A színésznő egy forgatásról küldött puszit shakira fogyás rajongóinak, ekkor mutatta meg új hajszínét, egy másik képen pedig hozzátette: shakira fogyás lenni sokkal jobb buli. Hát, azt nem tudjuk, pontosan mire gondolt, de tény, hogy előadóművészként a külsejére mindig oda kell figyelnie.

shakira fogyás

Ezt néha szerintünk egy kicsit túl komolyan is veszi, sőt, el is túlozza. Első fia, Milan születése után például annyira gyorsan vissza akarta nyerni a vonalait, hogy elég meggondolatlan dolgot tett. A gyors fogyás érdekében napokon át csak shakira fogyás táplálékot fogyasztott, és utána is olyan keveset evett, hogy a kisbabáját sem tudta szoptatni.

shakira fogyás

Talán mondanunk sem kell, hogy ezt a módszert senkinek sem ajánljuk, akármilyen gyors és látványos eredménnyel kecsegtet, hiszen nemcsak az anyuka egészségére lehet veszélyes, hanem a normális anyagcserét is felboríthatja. Shakira szigorú diétája mellett valószínűleg rengeteg tánccal és shakira fogyás karcsúsodott, ugyanis ezek a mozgásformák a legnagyobb kedvencei, nem mellesleg rengeteg kalóriát égethet el velük.

A tánccal például, a mozgás intenzitásától függően akár kalóriát is leadhatunk óránként.

Kilógnak a világsztár bordái-durva fotó | nlc

Reméljük, a második kisfia születése után már nem a gyors eredményeket, hanem az egészségét helyezte előtérbe. Ami pedig a táplálkozást illeti, terhességei alatt is figyelt magára: sok friss zöldséget, gyümölcsöt, salátát, sovány húst fogyasztott, viszont a halféléket — bármennyire szereti is ezeket — mellőzte.

A mozgást nem hagyta abba, de csak annyit sportolt, amennyi még jól esett neki nagy pocakkal, és semmit sem erőltetett. Az énekesnő korábban azt nyilatkozta, hogy nagycsaládra vágyik: ha csak rajta múlna, egy egész focicsapatot nevelgetne sztárfocista kedvesével, Gerard Piquével.

De persze azt sem tagadta, hogy az anyaságnak nem shakira fogyás a rózsaszín oldalát látta és érezte — egy ideig nehezen tudta összeegyeztetni a babázást a hivatásával, de lassan fogyás állkapocs a dolgokra.

FittZóna otthoni teljes test edzés 2., fogyáshoz, erősítéshez

Fotó: Instagram.

Lehet, hogy érdekel