Tömeggyarapító fogyáshoz

Fitness képzési program fogyás a férfiak

tömeggyarapító fogyáshoz

Zsírégető diéták A legtöbb endomorf étrend szénhidrát-szabályozáson alapszik - mind szokásos szénhidrátmentes étrend, mind szárításra szolgáló keto-alapú étrend. Ne feledje, hogy az endomorfok a zsírok elfogyasztására szolgáló kimerítő edzéseket sokkal inkább egy étrendre választják - ami tévedés.

A tökéletes sajtó elkészítéséhez a férfiaknak több ezer fordulatra, szénhidrátmentes diétára és rendszeres kardióra van szükségük.

tömeggyarapító fogyáshoz

Ne felejtse el, hogy az endomorf szervezet a desztillálja a felesleges szénhidrátokat zsírként a gyomorban.

Ugyanakkor nehéz az izomépítés és a zsírégetés egyidejűleg - ezért váltakozó tömeggyarapítási ciklusok és megkönnyebbülés megerősítésére 120–80 kg fogyás ciklusok lesznek a legjobb edzési formák az endomorfok számára. Télen a hangsúly a szivattyúzásra, és közelebb a nyáron történő szárításhoz tömeggyarapító fogyáshoz.

Ugyanakkor az endomorfok számára a tömeg megszerzésének nehézsége, hogy a lassú anyagcsere és az energiatárolás korlátozott képessége megnehezíti az edzést.

tömeggyarapító fogyáshoz

Ezért javasoljuk az tömeggyarapító fogyáshoz típusú testalkat rövid, de intenzív zsírégető edzésekhez, például a Tabata protokoll szerint.

Többek között a csoportos programok - crossfit, bodypump, les mils - kiválóan alkalmasak endomorf formákra.

tömeggyarapító fogyáshoz

Emlékezzünk arra is, hogy még a legjobb gyakorlatok sem képesek pontosan égetni a zsírt a hason - a súlycsökkentő edzés során a zsírkészletek a test egész területén elköltik. Az endomorfok számára fontos, hogy a fizikai edzést ne csak az azonnali zsírégetés módszerének, hanem az anyagcserét átalakító többlépcsős mechanizmusnak tekintsék.

tömeggyarapító fogyáshoz

Lehet, hogy érdekel