Zsírégető tenisz

Zsírégető, keringésjavító – Itt a Cardio-tenisz! | Well&fit
Ha eddig a forróság miatt választottad a hűvös, légkondicionált edzőtermeket a szabadtéri sportok helyett, nincs többé kifogás. Az átmeneti időszakok a legkedvezőbbek zsírégető tenisz kültéri mozgás szerelmeseinek, sportold végig te is az őszt a friss levegőn. Tenisz Lássuk be, igen nagy önfegyelmet és alázatot kíván a legnagyobb hőségben órákig aszalódni a teniszpályán. A legnagyobb fanatikusokat természetesen ez sem tántorítja el kedvenc mozgásformájuktól, de a tenisz pont az a sport, amit a tavaszi és őszi időszakban a legideálisabb végezni.

Címlap » Edzéstippek » Cardio edzés alapjai Cardio edzés alapjai Nem is gondolnátok, de nem a bőséges verítékezéssel járó, intenzív gyakorlatoktól lehet a legjobban lefogyni, hanem az alacsony és legfőképpen változó intenzitású kardió edzésektől. A legjobb zsírégető gyakorlatok lassú aerob mozgással kezdődnek, aztán egy ideig növelni kell az intenzitást, majd újra visszatérni a lassúbb tempóhoz.

kövér elveszíti a mellkasát

Ezeknél a gyakorlatoknál a főbb izomcsoportok mind igénybe vannak véve, így sokkal hatékonyabb a zsírégetés. Ha csak nagy intenzitású edzéseket végzünk, a szervezet inkább cukrot éget el, mint zsírt, mert gyors energiapótlásra van szüksége.

tina campbell fogyás

Az általános fittségi szintet természetesen emeli a kosárlabda, a futás vagy a tenisz, de ezek során nem égetünk el annyi zsírt, mert a cukor hamarabb elérhető a szervezet számára. A leghatékonyabb fogyasztó gyakorlat tehát alacsony intenzitású kardió gyakorlatokból áll.

Népszerűek

Ezekhez a gyakorlatokhoz lassú, de állandó energiára van szükség, és a szervezet az elraktározott zsírt kezdi elégetni. A legjobb gyakorlatok a változó tempójú séta, a különféle futópados gyakorlatok, az elliptikus tréner, zsírégető tenisz kerékpározás és az úszás.

karcsúbb kamerák

A legfontosabb az, hogy folyamatosan változtassuk az intenzitás szintjét. Ez a fajta zsírégetés serkenti az anyagcserét, ez pedig azzal jár, hogy a szervezet akkor is folytatja a zsír égetését, ha már abbahagytuk az edzést.

Ezen kívül a rendszeres testmozgást végző emberek szervezetében több zsírégető enzim termelődik, mint az ülő életmódot folytatókéban.

lk karcsúsító

Nem kell hosszú ideig edzeni. Húsz perc már beindítja a zsírégető enzimeket. A fittség fokozódásával aztán lassan növelni lehet az időt.

hasmenése miatt fogyhat

Kezdőknek a heti legalább három zsírégető tenisz ajánlott, amit heti öt alkalomra lehet felvinni. Follow Us.

Rubint Réka Rólad szól! 40p átformálás

Lehet, hogy érdekel