Fogyni barcelona

fogyni barcelona

Izomhúzódást szenvedett, emiatt hetekig nem léphet pályára Thomas Vermaelen, az FC Barcelona belga válogatott hátvédje, sérülése pedig komoly fejfájást okozhat Ernesto Valverdének.

fogyni barcelona fogyjon rövid idő alatt

A franciára idén jó eséllyel már nem számíthat a Barca, míg a belga visszatérésének időpontja kérdéses, az pedig tény, hogy csupán két bevethető középhátvéd maradt a Barca fogyni barcelona Gerard Piqué és Clement Lenglet.

A helyzet azért is rizikós, mert november végéig a Barca pályára lép a listavezető Sevilla, a Real és az Atlético Madrid ellen is a bajnokságban, míg a BL-ben kétszer találkozik az Interrel.

fogyni barcelona halál fogyni

Piqué egyébként sem életbiztosítás, ebben a szezonban már három gólt eredményező hibája volt, de amennyiben ő vagy Lenglet kiesik, a B csapatból kellene megoldani a pótlásukat. A Barcelonát az elmúlt napokban egyre többször hozzák szóba az Ajax és a holland válogatott kiváló védőjével, a mindössze 19 éves Matthijs de Ligttel, de fogyni barcelona aligha a közeljövő zenéje.

fogyni barcelona 6 napos fogyás vélemények

A válasza a következő volt: az Ajaxot. Tökéletes válasz, ettől függetlenül persze megtörténhet, hogy januárban már a Camp Nouban beszél majd egy valóra vált álomról.

fogyni barcelona fogyhatok 7 hét alatt

Lehet, hogy érdekel