Kamiontárs fogyás

Laci, a kamionos gasztrovideós

kamiontárs fogyás

Nagyon sok magyar kamionos is vesztegel a francia határnál feltorlódott sorban MTI Több kint élő magyar is segíti őket, például élemmel - számolt be szerda este az M1 aktuális csatorna a Híradójában. Tóth Árpád kamionsofőr az M1-nek nyilatkozva azt mondta: már 44 órája és 30 perce várakozik, hogy átjusson a határon.

kamiontárs fogyás

Ahol ők társával várakoznak, élelmiszerért felváltva el tudnak menni, de tisztálkodásra nincs lehetőségük, és már kezdenek beletörődni, hogy szeretteik nélkül kell tölteniük a kamiontárs fogyás. A doveri kikötőbe tartó kamionok várakoznak az Mas autópályán Ashford közelében Szerda estétől újraindulhat a teherforgalom és korlátozott mértékben az utasforgalom is Nagy-Britannia és Franciaország között, miután a két kormány hajnalra megállapodott ennek feltételeiről.

kamiontárs fogyás

Megsegítésükre a kint élő magyarok az egyik közösségi oldalon csoportot hoztak létre: megosztják az információkat, és akinek szüksége van rá, segítséget is tud kérni.

Néhány Angliában élő magyar azt is vállalta, hogy bevásárolnak nekik, és az élelmiszert el is juttatják hozzájuk.

kamiontárs fogyás

Volt olyan kamionsofőr is, akinek inzulinra volt gyorsan szüksége, neki is a kint élő magyarok segítettek - hangzott el a Híradóban. Szerda este megindult az angliai oldalon feltorlódott több mint kamion átkelése Franciaországba, miután a francia hatóságok megnyitották az új koronavírus-változat nagy-britanniai kamiontárs fogyás miatt hétfőn lezárt határt a brit oldalról érkező forgalom elől.

Rendőrautó megy a doveri kikötőbe tartó kamionok között az Mas autópályán Ashford közelében A hosszas várakozás miatt feldühödött kamionosok szerdán többször is kamiontárs fogyás keveredtek a rendőrökkel Dover kikötőjében.

kamiontárs fogyás

Kapcsolódó cikk.

Lehet, hogy érdekel