Környezetbarát felhasználás

Környezetbarát sörgyártás és kereskedelem - HEINEKEN Hungaria Zrt.

Mind gyártóként, mind fogyasztóként ügyelnünk kell az energiaforrások felhasználására, illetve felhasználási módjára. A természetes, megújuló nyersanyagok, mint például a fa megújuló energiaforrásként való intelligens és fenntartható felhasználása az energiahatékony fűtési rendszerek mellett, alacsony kibocsátással segíti a kihívást jelentő éghajlati célok elérését.

A tűzifa használata több milliárd tonna szén-dioxidot takarít meg Európában, és jelentős segítséget nyújt az üvegházhatású gázok elkerülésében.

környezetbarát felhasználás

A homo erectus volt az első ember, aki saját maga használta a tüzet. A Schiedel Európa vezető energiahatékony kéményrendszereinek szakértő gyártója és forgalmazója, illetve integrált szellőző- és kandallórendszereket is kínál. A Környezetbarát felhasználás a tartós és kifinomult komplett rendszerek, az intelligens szerelési megoldások és a személyre szabott szolgáltatások képviselője.

környezetbarát felhasználás

Vegyük például tölgyet: bár a maradék faanyag nedvességtartalma kb. Ez kb.

környezetbarát felhasználás

A tűzifa alacsony kibocsátási tényezővel rendelkezik, összehasonlítva más energiaforrásokkal, nagyon alacsony a primer energia-együtthatója 0,2. A régi kályhák és a tűzhelyek sokkal szennyezőbbek, mint egy modern fatüzelésű környezetbarát felhasználás. A régi kályhák a probléma, az új kályhák a megoldás egy-egy részét képezik.

környezetbarát felhasználás

Drasztikusan csökkenthetjük a kibocsátást, ha a fogyasztók mindkettőt megteszik: cserélik a régi készülékeket, és csak a legjobb minőségű száraz fát használják. Az európai erdők területe percenként növekszik egy futballpálya méretével, ami növeli a szén-dioxid-leválasztás lehetőségeit az elkövetkező évtizedekben.

Your browser does not support the video tag.

környezetbarát felhasználás

Lehet, hogy érdekel