Zsírvesztés hiit

Fogyás vs. zsírvesztés | HIIT edzés

Amikor nagyon elfoglalt vagy, gyors, hatékony edzésmódszert szeretnél, hogy fitten tartsd magad, akkor próbáld ki a HIIT-et!

4 kg fogyás 7 nap alatt fogyás mfp-vel

Mi is a HIIT? Egy angol rövidítés high intensity interval trainingami annyit tesz, zsírvesztés hiit magas intenzitású intervallumos edzés. Ez a mozgásforma különös metódust takar: nagyon keményen csinálod a gyakorlatot, de csak rövid ideig, aztán egy nagyon rövid pihenő következik, majd ismétlődik a zsírvesztés hiit.

slim tech fogyás vélemények 17 hét a fogyáshoz

A gyors, nagyon intenzív edzésmunka igazán hatékony, a váltásoknak köszönhetően nem lesz unalmas, és az edzésed hamar megvan. Előtte mindig alaposan melegíts be, mozgasd át a teljes tested, minden ízületed, hogy elkerülhesd a sérüléseket és felkészülhess a mozgásra.

hatékony fogyókúrás tippek urdu nyelven bolo fogyni

Az edzés végén pedig ne feledkezz meg a nyújtásról sem a gyorsabb regenerálódás érdekében! Kövesd az alábbi utasításokat és már holnap reggel fitten indulhatsz a munkába. A sorozatok között 20 másodpercet pihenj, majd ismételd meg az egészet még 2-szer, összesen 3 sorozatot csinálva.

zsírégető idővonal napi kilojoule a fogyáshoz

A reggeli mobilnyomkodás helyett iktass be egy 15 perces HIIT edzést a nap elején, hogy jobban induljon a reggel. Az alábbi gyakorlatok mindegyikét végezd 3 percen keresztül, majd pihenj 45 másodpercet.

hogyan fogynak a diákok fogyni nádor

Lehet, hogy érdekel